REMCO BREEDT

“Maar kun je ons vertellen waarom er zoveel kortdurende dienstverbanden op je cv staan, Remco?”

Bij veel sollicitatiegesprekken is deze vraag in het verleden vaak aan mij gesteld. Soms misschien iets afgezwakt door het gebruik van het woord relatief. Alsof het heel erg en “not-done” was om bij meerdere bedrijven gewerkt te hebben.
Natuurlijk had ik mijn antwoord paraat. En liep ik het rijtje bijna automatisch af: einde tijdelijk contract, neveneffecten van de aanslagen in september 2011, reorganisatie, overname van het bedrijf, et cetera.

Toen kwam dat moment van reflectie waarop ik dacht: “Ik stop met verklaren. Ik blijf op deze manier werken. Hier krijg ik positieve energie van. Maar ik doe het wel op mijn manier.”

Mijn eerste interim opdrachten waren op detacheringbasis voor Tempo Team Professionals. Ik ontdekte dat de vele verschillende organisaties, de vele interessante ontmoetingen met dito mensen, en de vele geboden uitdagingen en kansen, me enorm veel voldoening gaven.

Supply chain Breedt:

In 2010 kreeg ik de unieke mogelijkheid om een eerste opdracht als onafhankelijk professional uit te voeren. Supply chain Breedt kreeg zijn KvK registratie en de start van een spannende mooie reis was een feit.

Nu, bijna 9 jaar later ben ik een schat aan ervaring rijker. De volbrachte opdrachten bij de diverse opdrachtgevers zijn een steeds bredere basis waarmee ik kan doen waar ik goed in ben: Supply chain processen optimaliseren, mensen verbinden en organisaties versterken.

Supply chain specialisme:

Ik heb mijn ervaring natuurlijk niet alleen opgedaan in de afgelopen jaren. Die doe je je hele leven op. Als je het durft te zien dan ontdek je tijdens elke ervaring waar je kracht ligt. En leer je ook je zwaktes kennen. Zwaktes die soms pijn doen als je ze ontmoet. Maar die je ook vormen en maken wie je bent.

Puur professioneel gezien wordt je wijzer met elke werkervaring die je opdoet. Hoewel ik mijn loopbaan nooit heb gepland is juist het plannen en organiseren één van mijn sterkste punten geworden.

"I JUST LOVE IT WHEN A PLAN COMES TOGETHER..."

Voor de maatschappij:

Omdat op deze site meer te lezen valt over mijn meerwaarde voor organisaties deel ik hier dat ik mijn kennis van plannen en organiseren ook inzet voor de Stichting Netwerk in Hoorn. Ik help jonge Westfriezen (lees: pubers) tijdens de eerste jaren van hun middelbare schooltijd hoe ze hun schoolwerk onder controle kunnen krijgen.

Tot slot:

Samen met mijn vrouw en twee studerende dochters woon ik in een heerlijk huis met dito tuin in het Noord-Hollandse Wognum. Met de A7 naast de deur kan ik zowel het noorden van het land als de regio’s Amsterdam, Alkmaar, Lelystad en Haarlem prima bereiken. Met de auto wel te verstaan. Mijn conditie houd ik wel op peil met regelmatig een rondje hardlopen door de Westfriese polder.